VOORJAARSDEALS | Tot 40% korting | Bekijk alle aanbiedingen

Over ons

WIE WE ZIJN & WAT WE DOEN

Over Kasten Outlet

Kasten-outlet.nl is een interieur blog en meubelvergelijker die zich specifiek richt op kasten. Met onze modules kun je gemakkelijk kasten zoeken en filteren tussen meerdere Nederlandse webshops. Al deze webshops hebben wij voor jou in een handig overzicht gezet waarmee je niet meer eindeloos iedere shop los van elkaar hoeft te vergelijken.

Voor inspiratie, ideeen, en de laatste trends kun je terecht op ons blog. Hierop voorzien we je dagelijks van handige tips, inspiratie, DIY handleidingen, en nog vele andere inspirerende artikelen.

Kasten Outlet

Onze missie en visie

Kasten-outlet.nl is in 2019 begonnen omdat er nog geen duidelijke vergelijkingswebsite bestond die zich in het bijzonder richt op kasten. Zo is het idee ontstaan om een handige vergelijkingsmodule te bouwen en deze in de loop der jaren uit te breiden. Het resultaat is Kasten-outlet.nl.

Voor deze website hadden we een aantal belangrijke eisen:

  • Het overzichtelijker maken om kasten van verschillende aanbieders niet meer handmatig te hoeven vergelijken en te presenteren in een handig overzicht.
  • Meerdere webshops aanbieden binnen elk segment. Van budget tot high end design kasten.
  • Praktische informatie en inspirerende artikelen op het gebied van interieurdesign waar mensen zelf mee aan de slag kunnen.

Wat brengt de toekomst voor Kasten Outlet?

We zijn constant bezig met vernieuwing en optimalisatie van onze website. Op onze roadmap staat voor de toekomst een nieuwe app en websitemodule met een aantal spannende functies waarmee we Kasten Outlet naar een hoger niveau willen tillen.

Zelf nog een tip of verzoek? Laat het ons weten!

Kasten Outlet is opgezet voor en door gebruikers, en daarom stellen wij jullie mening op prijs! Zie jij graag iets veranderd worden of juist toegevoegd worden aan de website? Laat het ons weten! Neem contact op via ons contactformulier of direct via [email protected].