VOORJAARSDEALS | Tot 40% korting | Bekijk alle aanbiedingen

Opberg ideeën woonkamer: Weg met rommel dankzij deze handige tips

Opbergideeën woonkamer

Opberg ideeën woonkamer: Weg met rommel dankzij deze handige tips

We brengen met zijn allen een hoop tijd door in de woonkamer. En hoewel er misschien genoeg opbergruimte beschikbaar is, kan het toch een plek zijn waar veel rommel rond blijft slingeren zoals afstandsbedieningen, tijdschriften en apparaten. Met een goede planning en wat kleine aanpassingen kun je toch je woonkamer strak opgeruimd houden.

Hieronder vind je een aantal handige opberg ideeën voor de woonkamer waarmee je deze rommel in bedwang houdt en weer kunt genieten van de favoriete plek in huis.

1. Kies voor een stijlvolle ladekast of dressoir

Ladekasten en dressoirs bieden veel opbergruimte in laden en achter deurtjes. Vaak zijn ze prachtig ontworpen om een goede en stijlvolle toevoeging te zijn in een woonkamer. Een prachtige design kast kan een echte ‘wow-factor’ zijn in een woonkamer en toch voldoend opbergruimte geven voor al je losse spullen.

2. Overweeg een vitrinekast

Vitrinekasten zijn de ideale manier om breekbare spullen zoals servies in te bewaren en tentoon te stellen. Kies uit een vitrinekast die aansluit op jouw interieurstijl. Dankzij de smalle vorm van een vitrinekast is deze gemakkelijk tegen een muur of in de hoek van een woonkamer te plaatsen.

3. Kies voor een voetenbankje / hocker

We brengen meer tijd thuis door, en daarom is het verstandig om te kiezen voor multifunctionele meubels. Een voetenbankje / hocker is daar een van. Je kunt ze gebruiken om tijdschriften of dekens in op te bergen. Sommige meubelsets in onze collectie beschikken ook over een bijpassende hocker / voetenbankje. Liever zelf iets kiezen? Dan kun je natuurlijk ook zelf een voetenbank in bijpassende kleur en materiaal bestellen.

4. Haal de boekenkast naar de woonkamer

Een boekenkast kan helpen om een kamer opgeruimd te houden en biedt ook nog eens ruimte om je favoriete woonaccessoires op uit te stallen. Denk bijvoorbeeld eens aan je favoriete fotolijstjes, vazen, en andere woondecoratie. Zo geef je de woonkamer stijl en heb je ook het voordeel van voldoende opbergmogelijkheden.

5. Plaats een salontafel met opbergmogelijkheden

De salontafels van tegenwoordig bestaan niet alleen meer uit een onderstel en een tafelblad. Ze bieden tegenwoordig ook opbergruimte. Zo zijn er salontafels verkrijgbaar met een tafelblad dat je op kunt tillen met daaronder opbergruimte. Of ze zijn voorzien van een grote lade. Zo heb je op de bank al je spullen binnen handbereik, en houd je alles netjes opgeruimd.

We hopen je met deze opberg ideeën een op weg geholpen te hebben om de woonkamer georganiseerd en opgeruimd te houden. Op ons blog vind je nog vele andere stijl- en opbergtips, zodat jij van je interieur een plek maakt om van te genieten en te ontspannen.

 

Deel dit bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *