Toont alle 6 resultaten

 • Ladekast Robo – zilver – 80x45x40 cm – Leen Bakker

  439,00

  Ladekast Robo is een opvallende verschijning. Deze trendy kast heeft drie ruime lades (binnenmaat 21,5x34x13 cm). De kast is gemaakt van mangohout en MDF en beslagen met aluminium.

  Naar de aanbieder
 • Tv-meubel Modi 180 cm breed – Wit

  929,00

  Tv-meubel Modi 180 cm breed in WitDe romp van dit Tv-meubel is voorzien van veiligheidsglas. Het glas heeft een matte afwerking waardoor het model een chique look heeft. De klepdeur is voorzien van een zelf sluitend systeem en de lade heeft een push to open systeem. Aan de voorkant is het Tv-meubel Mobi voorzien van spiegelglas welke infrarood gevoelig is. Je kunt de apparatuur in het moderne tv-meubel door het glas bedienen.Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Klepdeur- Push to open systeem- Glazen front- Draagvermogen 40 kg- Gepolijst aluminium handgreep- Gepolijst aluminium potenAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 60 cmDiepte: 42 cmMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met glazen front van 4 mm dikMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

  Naar de aanbieder
 • Tv-meubel Modi 180 cm breed – Zand

  929,00

  Tv-meubel Modi 180 cm breed in ZandDe romp van dit Tv-meubel is voorzien van veiligheidsglas. Het glas heeft een matte afwerking waardoor het model een chique look heeft. De klepdeur is voorzien van een zelf sluitend systeem en de lade heeft een push to open systeem. Aan de voorkant is het Tv-meubel Mobi voorzien van spiegelglas welke infrarood gevoelig is. Je kunt de apparatuur in het moderne tv-meubel door het glas bedienen.Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Klepdeur- Push to open systeem- Glazen front- Draagvermogen 40 kg- Gepolijst aluminium handgreep- Gepolijst aluminium potenAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 60 cmDiepte: 42 cmMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met glazen front van 4 mm dikMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

  Naar de aanbieder
 • Tv-meubel Modi 180 cm breed – Zwart

  929,00

  Tv-meubel Modi 180 cm breed in ZwartDe romp van dit Tv-meubel is voorzien van veiligheidsglas. Het glas heeft een matte afwerking waardoor het model een chique look heeft. De klepdeur is voorzien van een zelf sluitend systeem en de lade heeft een push to open systeem. Aan de voorkant is het Tv-meubel Mobi voorzien van spiegelglas welke infrarood gevoelig is. Je kunt de apparatuur in het moderne tv-meubel door het glas bedienen.Om meer Meubels te bekijken van onze Serie kunt u hieronder kijken.Kenmerken:- Klepdeur- Push to open systeem- Glazen front- Draagvermogen 40 kg- Gepolijst aluminium handgreep- Gepolijst aluminium potenAfmetingen:Breedte: 180 cmHoogte: 60 cmDiepte: 42 cmMateriaal: Hoogwaardig spaanplaat met glazen front van 4 mm dikMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

  Naar de aanbieder
 • Tv-meubel Roma 2 van 126 cm hoog in hoogglans wit

  399,00

  Tv-meubel Roma 2 van 126 cm hoog in hoogglans witDeze Tv-meubel Roma 2 is mooi afgewerkt in de kleur hoogglans wit. Het is een stijlvolle Tv-meubel is ontworpen voor alle type Tv beeldschermen tot 52 inch met de max gewicht van 40 kg. Het heeft de mogelijkheid om 360 graden te draaien. Dit is zeker een groot voordeel, omdat we zonder problemen de tv kunnen instellen in de hoek die het beste bij ons past, zonder de hele kast te hoeven verplaatsen of te draaien. Deze Tv-meubel is verticaal in hoogte verstelbaar, de afstand tussen de bevestigingsgaten is niet groter dan 60 cm horizontaal en 45 cm verticaal. Aan de achterzijde is er kabelgoot voor het netjes opbergen van de kabels en snoeren van de aangesloten audio en video apparatuur.De design plateau is gemaakt van dikke platen MDF hout, plaatdikte van 40 mm. Hierin is de tweede ronde draaivoet zilver bevestigd waarop het ontwerp is gebaseerd. De body is een combinatie van geanodiseerd aluminium profielen en een hoogglans gelamineerde MDF. De randen zijn afgewerkt met ABS randen, dikte van 0,7 tot 2 mm, de planken zijn van geschilderd veiligheidsglas gehard en geanodiseerde aluminium profielen. Max belastbaarheid per glasplaat is 8Kg.Kenmerken:- Woonprogramma Roma- 360 graden draaibaar plateau- Voor Tv beeldschermen tot 52 inch- Inclusief universele tv beugel: VESA gaten max 600×450- Max belasting 40 kg- Met Kabeldoorvoer- Materiaal: MDF houtAfmetingen: Breedte 90 cm Hoogte 126 cm Diepte van 59 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

  Naar de aanbieder
 • Tv-meubel Roma 2 van 126 cm hoog in hoogglans zwart

  399,00

  Tv-meubel Roma 2 van 126 cm hoog in hoogglans zwartDeze Tv-meubel Roma 2 is mooi afgewerkt in de kleur hoogglans zwart. Het is een stijlvolle Tv-meubel is ontworpen voor alle type Tv beeldschermen tot 52 inch met de max gewicht van 40 kg. Het heeft de mogelijkheid om 360 graden te draaien. Dit is zeker een groot voordeel, omdat we zonder problemen de tv kunnen instellen in de hoek die het beste bij ons past, zonder de hele kast te hoeven verplaatsen of te draaien. Deze Tv-meubel is verticaal in hoogte verstelbaar, de afstand tussen de bevestigingsgaten is niet groter dan 60 cm horizontaal en 45 cm verticaal. Aan de achterzijde is er kabelgoot voor het netjes opbergen van de kabels en snoeren van de aangesloten audio en video apparatuur.De design plateau is gemaakt van dikke platen MDF hout, plaatdikte van 40 mm. Hierin is de tweede ronde draaivoet zilver bevestigd waarop het ontwerp is gebaseerd. De body is een combinatie van geanodiseerd aluminium profielen en een hoogglans gelamineerde MDF. De randen zijn afgewerkt met ABS randen, dikte van 0,7 tot 2 mm, de planken zijn van geschilderd veiligheidsglas gehard en geanodiseerde aluminium profielen. Max belastbaarheid per glasplaat is 8Kg.Kenmerken:- Woonprogramma Roma- 360 graden draaibaar plateau- Voor Tv beeldschermen tot 52 inch- Inclusief universele tv beugel: VESA gaten max 600×450- Max belasting 40 kg- Met Kabeldoorvoer- Materiaal: MDF houtAfmetingen: Breedte 90 cm Hoogte 126 cm Diepte van 59 cmMontage: Zelfmontage, wordt geleverd in onderdelen met montagemateriaal en een montage handleiding!

  Naar de aanbieder