Summer Sale | Stapelkorting tot 500,- | Bekijk alle aanbiedingen

Hal ideeën

Alle ideeën voor een prachtige hal op een plek. Vind uw stijl en creëer uw favoriete entree, ongeacht uw budget, stijl of kamergrootte.

Inspiratie voor de hal


Heeft u een kleine hal? De hal is vaak een van de meest verwaarloosde ruimtes in onze huizen, een plek voor schoenen, jassen, post, sleutels en alle andere algemene spullen die u op het laatste moment pakt als u het huis verlaat. Maar toch, als de eerste ruimte die gasten zien wanneer ze uw huis binnenkomen, is het de moeite waard om de tijd en moeite te besteden om ervoor te zorgen dat uw hal direct een wow-factor heeft.

In een kleine hal kunt u het beste vasthouden aan een neutrale kleur op muren en vloeren om het gevoel van licht en ruimte te versterken en vervolgens kleur toe te voegen met kunstwerken, bloemen en decoratieve versieringen. Een slijtvaste vloer is een goed idee, omdat de gang zo’n drukke doorloop is, dus hout en steen zijn praktische keuzes, voeg vervolgens een mat of tapijt toe waar mensen hun voeten op kunnen vegen. Geschilderde muren zijn een populaire optie in de hal omdat ze makkelijker bij te werken zijn als er kleine beschadigingen op komen, maar behang in de hal maakt een comeback dus kies een subtiel patroon dat de aandacht trekt zonder overweldigend te zijn.

Het ophangen van een spiegel op één muur is een goede truc, omdat het licht weerkaatst en de ruimte groter doet aanvoelen. Het is ook handig omdat u uw uiterlijk nog een laatste keer kunt controleren voordat u het huis verlaat.

Vergroot het gevoel van ruimte in uw entreehal en maak een fantastische eerste indruk met deze inspirerende hal ideeën.

  1. Zet jassen en laarzen in als decoratie
  2. Kies één muur voor een patroon
  3. Omarm de trap
  4. Ontdek het praktische
  5. Hang een foto op canvas op
  6. Ontdek de potentie van planten
  7. Van klein naar gezellig
  8. Reflecteer licht
  9. Ga voor kunst
  10. Streef voor eenvoudige elegantie
You've just added this product to the cart: