Summer Sale | Stapelkorting tot 500,- | Bekijk alle aanbiedingen

Eetkamer ideeën

Alle eetkamer ideeën die je nodig hebt op een plek. Vind uw stijl en creëer uw favoriete eetkamer, ongeacht uw budget, stijl of kamergrootte.

Inspiratie voor de eetkamer


De eetkamer is dé plek waar vrienden en familie samenkomen om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van heerlijk eten en veel te kletsen. De juiste sfeer is belangrijk en dit is misschien moeilijk te realiseren als de eetkamer direct verbonden is met de keuken of woonkamer, waardoor het integreren van een nieuw ontwerp nog best lastig kan zijn. Maar wees gerust, dit hoeft niet zo te zijn.

Uw eetkamer kan op vele manieren worden gebruikt en deze ruimte blijft een geweldige aanvulling op een huis – hoe groot of klein uw eetkamer ook is. Ontwerp uw eetkamer goed en het zal het centrum van uw huis worden, en niet alleen plek om spullen rond te laten slingeren of een rommelig bureau wordt waar u uw administratie bijwerkt.

Wat maakt de perfecte eetkamer?

Voordat u begint met de fijnere details, zoals de stijl van het meubilair en de kleur van de muur, is het essentieel om uw eetkamer te plannen voor de functie die het gaat krijgen. Om de toegang voor u en uw gasten te vergemakkelijken, moet uw eetkamer gemakkelijk bereikbaar zijn vanuit uw woonkamer en keuken.

Een ander goed uitgangspunt is om na te denken over het aantal mensen dat u op een bepaald moment zult uitnodigen. U kunt de grootte van de kamer misschien niet veranderen, maar er zijn manieren om de ruimte aan te passen aan het aantal gasten, zoals het gebruik van uitschuifbare tafels en opklapbare stoelen. Als u graag eten in de eetkamer serveert, dan zijn buffettafels en dressoirs met toevoeging van een kookplaat een goed idee.

Naast maaltijden met het hele gezin en fantastische diners, moet u ook nadenken over hoe u het beste uit uw eetkamer kunt halen. Heeft u behoefte aan een klein bureaublad in de hoek, of misschien een comfortabele stoel waarin u heerlijk in kunt wegzakken met een goed boek? Eetkamers kunnen multifunctionele ruimtes zijn waar het hele gezin van kan genieten, dus denk eerst na over wat uw huishoudelijke behoeften werkelijk zijn voordat u aan uw project begint.

Als je van het idee van een eetkamer houdt, maar niet denkt dat je ruimte hebt voor een speciale hoekje, mis dan niet onze kleine ideeën voor het ontwerp van een eetkamer.

You've just added this product to the cart: