Inspiratie

Wooninspiratie begint hier

Decoratie inspiratie & stijlvolle interieur ideeën voor elke kamer. Design en accessoires, het laatste designnieuws, decoratiefoto’s en meer.

Slaapkamer

Ben je op zoek naar fantastische slaapkamer ideeën? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wist u dat we ongeveer een derde van ons leven in bed doorbrengen? Daarom is het des te belangrijker dat onze slaapkamer zo mooi – en praktisch – mogelijk is.

Woonkamer

Alle woonkamerideeën die je nodig hebt op een plek. Vind uw stijl en maak uw droom woonkamer realiteit, ongeacht uw budget, stijl of kamergrootte.

Eetkamer

De eetkamer is dé plek waar vrienden en familie samenkomen om te ontspannen, tot rust te komen en te genieten van heerlijk eten en veel te kletsen. De juiste sfeer is belangrijk en dit is misschien moeilijk te realiseren als de eetkamer direct verbonden is met de keuken of woonkamer, waardoor het integreren van een nieuw ontwerp nog best lastig kan zijn. Maar wees gerust, dit hoeft niet zo te zijn.

Werkplek

Thuiswerken is meer dan een trend geworden. Hardwerkende mensen over de hele wereld proberen de beste manier te vinden om een creatieve en inspirerende werkomgeving in hun huis te integreren. We hebben een creatieve ideeën voor thuiskantoren verzameld om u te inspireren.

Kinderkamer

Op zoek naar ideeën voor een kleine kinderkamer? Kleine kinderkamers kunnen een uitdaging zijn als het gaat om het inrichten. We willen allemaal dat onze kinderen een heldere, opgeruimde plek hebben om te spelen en huiswerk te maken, maar ze zitten vaak opgescheept met de kleinere of vreemd gevormde kamers vanwege ruimteproblemen. 

Hal

Heeft u een kleine hal? De hal is vaak een van de meest verwaarloosde ruimtes in onze huizen, een plek voor schoenen, jassen, post, sleutels en alle andere algemene spullen die u op het laatste moment pakt als u het huis verlaat.

Scroll naar top