Dressoir Best Buy Guide: De populairste dressoirs van juli 2020

Op zoek naar een nieuw dressoir? Dan ben je op de goede plek! Iedere maand publiceren wij een overzicht van de populairste kasten. In de best buy guide van deze maand laten we je mooiste en beste dressoirs zien. 

Dressoir Kai

Dressoir Kai is een mooi dressoir in donkerbruin eikenkleur. De poten zijn antraciet, wat een mooi contrast geeft. Het dressoir heeft drie deuren en drie lades. Zo heb je voldoende ruimte voor al je spullen. Daarnaast kun je uiteraard ook op het dressoir diverse dingen neerzetten. Denk bijvoorbeeld aan een leuke plant in een vaas of een ander woonaccessoire.

€499,00

Dressoir Kai - donkerbruin eikenkleur - 84x217x50 cm (1)

Dressoir FIN

Dit prachtige dressoir Finn is multifunctioneel met 2 deuren en 3 lades. Deze mooie kast combineert perfect met andere houten meubelen in huis. Kast Finn heeft 2 deurtjes en 3 lades in een eikenhouten patroon. Het design vorm een bijzondere combinatie, de kast heeft een licht eikenkleur het onderstel is donkdergrijs.

€389,00

Dressoir Finn 2-deurs 3-lades - licht eikenkleur - 40x188x84 cm - Leen Bakker

Dressoir Luc

Dit dressoir is er een uit de serie Luc. Dressoir Luc heeft een landelijk stoere look en heeft een antracietgrijs frame. De frontjes van de kastjes en lades hebben een stoere eikenkleur. Deze kast beschikt over drie ruime lades en twee deuren.

€349,00

Dressoir Luc - antraciet/eikenkleur - 82x230x48 cm - Leen Bakker

Dressoir TREVOR

Dressoir Trevor is een stoer dressoir gemaakt van mangohout en metaal. Deze kast beschikt over drie lades en drie deuren. In dit handige en veelzijdige dressoir heb je veel opbergruimte voor bijvoorbeeld serviesgoed en bestek. Zet er leuke accessoires zoals fotolijstjes op en het geheel is compleet.

€749,00

Dressoir Trevor - bruin - 80x185x40 cm - Leen Bakker

Dressoir LIDIA

Dressoir Lidia is een multifunctionele kast met twee deuren en drie lades. In dit handige en veelzijdige dressoir heb je veel opbergruimte voor bijvoorbeeld serviesgoed en bestek. Zet er leuke blikvangers en accessoires zoals fotolijstjes op en het geheel is compleet.

€249,00

Dressoir Lidia - eikenkleur - 83x210x42

Woood dressoir Blackburn

Woood dressoir Blackburn is een stoere kast met een moderne uitstraling. Het dressoir is gemaakt van massief en geschuurd Scandinavisch grenenhout met FSC keurmerk. Het dressoir is zwart gelakt met water gedragen lak. Het dressoir heeft twee open legplanken rechts, met daaronder een lade.

€543,15

Woood dressoir Blackburn - zwart/bruin - 62x187x40 cm - Leen Bakker

Dressoir Malaga

Dressoir Malaga is een kast met een stoere en moderne uitstraling. Het dressoir is wit van kleur en heeft een zwart onderstel. Dat maakt dat het dressoir perfect past in een stoer of modern interieur, maar ook in diverse andere interieurstijlen staat Malaga prachtig. Het dressoir heeft drie deuren en drie lades. Zo heb je voldoende ruimte voor al je spullen, bijvoorbeeld voor serviesgoed of tafellinnen.

€543,15

Dressoir Malaga - wit/zwart - 88x228x48 cm - Leen Bakker
Scroll naar top